TORT TRUFLOWY

BARDZO CZEKOLADOWY BISZKOPT POŁĄCZONY JEST Z BOGATYM, AKSAMITNYM KREMEM NA BAZIE SERA MASCARPONE, W KTÓRYM ZANURZONE SĄ CAŁĘ OWOCE ŚWIEŻYCH MALIN.

BALANS KREMOWEJ MASY I ORZEŹWIAJĄCYCH OWOCÓW W POŁĄCZENIU Z INTENSYWNYM SMAKIEM CZEKOLADY TO EFEKT, OBOK KTÓREGO NIKT NIE PRZEJDZIE OBOJĘTNIE. TO WYJĄTKOWE, WYWAŻONE ZESTAWIENIE SMAKÓW OD RAZU ZDOBYŁO SERCA NASZYCH KLIENTÓW, TAKŻE TYCH O SZCZEGÓLNYCH WYMAGANIACH.RECEPTURA TORTU NIE ZAWIERA GLUTENU, DZIĘKI CZEMU SMAK TEN MOGĄ WYBRAĆ NAWET OSOBY OGRANICZAJĄCEGO GLUTEN ZE WZGLĘDÓW ŚWIATOPOGLĄDOWYCH I ZDROWOTNYCH. NA ZAMÓWIENIE WYPIEKAMY TEN SMAK TORTU TAKŻE W WERSJI BEZMLECZNEJ. 

80
SŁODKOŚĆ